True
Muziek.TV - TV kijken via internet, de beste Muziek tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

08-08-2024




De nachtzoen
De Nachtzoen: Afl. 81

Vroeg opstaan is bepaald geen straf voor stiltecoach Rianne van Woerden. Jezelf ontmoeten bij de dageraad is het grootste cadeau dat zij zichzelf kan geven.





NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 159

Met het laatste nieuws, de sport van de dag en de actuele weersverwachting.





AFC Ajax
AFC Ajax: Olympic celebration from Berghuis πŸ‘€ | Highlights & reaction Panathinaikos - Ajax | Europa

De samenvatting van het duel tussen Panathinaikos en Ajax in de UEFA Europa League. Ook spreekt Steven Berghuis na afloop van de wedstrijd over het affiche in de Europese voorronde en blikt hij vooruit op de return van aankomende week in Amsterdam. 00:00 - 06:55 Highlights Panathinaikos - Ajax 06:56 - 10:11 Reaction Steven Berghuis #panaja #UEL β–ΊSUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="http://ajax.ms/subscribe β–ΊFOLLOW">Klik hier</a> US Website: <a target="_blank" href="https://www.ajax.nl Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://twitter.com/afcajax Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/afcajax Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/afcajax TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@afcajax BeReal:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://bere.al/afcajax Threads:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@afcajax">Klik hier</a>







NOS Studio Parijs
NOS Studio Parijs:

Talkshow vanuit Parijs waarin wordt teruggekeken op de prestaties van de afgelopen dag en vooruitgekeken naar de volgende dag.



2Doc
2Doc: Afl. 51

Bote de Boer kijkt elk jaar uit naar de komst van de grutto. In heel Friesland laat deze weidevogel zich nauwelijks nog zien, maar bij hem blijven de vogels in groten getale komen. Ook dit jaar heeft hij alles weer in gereedheid gebracht voor hun komst. Het grondwater staat hoog, de drasplassen zijn aangelegd en het ouderwetse weidegras zit bomvol kruiden en insecten. Bote's boerderij is een waar vogelparadijs. Maar bij zijn zonen komen de koeien op de eerste plaats. Dat ouderwetse weidegras mag dan goed zijn voor weidevogels, de koeien presteren er niet zo goed op. En dat zouden ze heel erg graag anders zien.



SLAY
SLAY: Afl. 3

Jade reist voor het eerst als vrouw naar haar moederland Suriname, waar de acceptatie van queer- en transpersonen nog in de kinderschoenen staat. Met ballroomtrainingen geeft ze jonge deelnemers een enorme boost aan positiviteit. Tijdens het tweede ball ooit in Suriname vieren ze hun ware zelf als nooit tevoren.



De Oranjezomer
De Oranjezomer

Bekijk aflevering 19 van De Oranjezomer uit seizoen 4 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 8 augustus, 21:32 uur bij SBS6. De Oranjezomer is een Amusement programma



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

In Wenen zijn drie concerten die Taylor Swift zou geven afgelast, nadat de politie twee mannen (tussen de 13 en 19 jaar oud) had aangehouden die worden verdacht van het plannen van een aanslag. We spreken terrorisme-expert Thomas Renard van het International Centre for Counter-Terrorism. * De Catalaanse regionale politie is op zoek naar de Catalaanse separatistenleider Carles Puigdemont. Correspondent Miral de Bruijne heeft het laatste nieuws. * Het ministerie van Binnenlandse Zaken wil nieuwe gebouwen toegankelijker maken voor mensen met een beperking. Vanaf 1 januari is er de NEN-norm, maar er zijn zorgen over de vrijblijvendheid hiervan.



NOS Olympische Spelen
NOS Olympische Spelen:

Live sportverslagen van de Olympische spelen vanuit Parijs. Vandaag met onder meer atletiek, openwaterzwemmen, waterpolo, hockey en baanwielrennen.







NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 158

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



The Hills
The Hills: The Boys Of Summer

Kristin en Justin besluiten om hun relatie naar een hoger niveau te tillen. Kristin drukt haar vriend op het hart dat hij dit keer serieus moet zijn. Ondertussen confronteert Spencer Heidi met de zwangerschapstest.



The Hills
The Hills: I'm Done With You

Justin krijgt het heet onder de voeten nadat Kristin en Audrina elkaar hebben ontmoet. Heidi wenst niks minder dan een kind voor haar verjaardag, Spencer heeft echter andere plannen.



The Hills
The Hills: On To The Next

Kristin en Brody overwegen om weer af te spreken, maar een ontmoeting met Jayde bewijst dat het makkelijker gezegd dan gedaan is. Spencer neemt een zeer drastische maatregel wanneer de discussie over het starten van een gezin met Heidi hoog oploopt.



The Hills
The Hills: Mr. Right Now

Kristin besluit niet langer een relatie te willen met Justin, hij laat haar echter niet zonder ruzie gaan. Ondertussen bevrijdt Audrina zichzelf voorgoed van Justin.



The Hills
The Hills: Can't Always Get What You Want

Kristin claimt Brody wanneer ze terugkomt en raakt in conflict met Jayde. Heidi broedt een plan uit om zwanger te raken met of zonder Spencer's instemming. Audrina moet zien om te gaan met het feit dat Justin nog altijd gevoelens heeft voor Kristin.



The Hills
The Hills: Sorry Boo, Strike Two

Justin speelt het hard met Kristin en dat werkt averechts. Ondertussen leidt Heidi haar drankprobleem tot een interventie van Heidi en Stephanie. Brody en Jayde raken op de vuist en bezinnen zich op hun vriendschap.



The Hills
The Hills: Mess With Me, I Mess With You

Na in de steek gelaten te zijn door Audrina besluit Kristin om haar gevoelens voor Justin niet langer te onderdrukken. Heidi besluit vrijwillig om oppas te zijn, terwijl Spencer niks met kinderen te maken wil hebben.



The Hills
The Hills: Strike One

Kristin ondervindt hoe het is om een relatie met Justin te hebben wanneer hij niet opdaagt op het feestje van Brody. Heidi en Spencer worden het niet eens over het krijgen van kinderen en Audrina besluit Justin's beste vriend te daten.



The Hills
The Hills: Playmates Bring the Drama

Audrina haar hart is gebroken wanneer Brody's vriendin haar op de hoogte stelt van wat er gebeurd is in Hawaï, Brody doet er vervolgens niks aan. Heidi leest een sms van barvrouw Stacie aan Spencer en confronteert haar daarmee.



The Hills
The Hills: Keep Your Enemies Closer

Justin confronteert Audrina met de romances van haar met Brody in Hawaï. Stephanie ruïneert een fotoshoot op werk, dus zal Lauren moeten doen wat Kelly haar gevraagd heeft.



The Hills
The Hills: Don't Cry On Your Birthday

Lo en Audrina houden een feestje als verrassing voor Lauren. Op het feestje verschijnt Heidi onuitgenodigd. Spencer en Stephanie's ex Cameron raken verwikkeld in een knokpartij.



The Hills
The Hills: I'm Done With You

Nadat Heidi Spencer betrapt met barvrouw Stacie in een nachtclub besluit Heidi dat ze samen in relatietherapie moeten. Lauren doet wat goed is voor haar reputatie en bezorgt Stephanie een stage bij People's Revolution.



The Hills
The Hills: It's About Trust

Audrina probeert haar vriendschap met Lauren te redden nadat ze haar ervan beschuldigd heeft met Justin te hebben afgesproken. Spencer en Stephanie bezoeken hun oma die het zat is dat ze ruziën.



The Hills
The Hills: Back To New York

Whitney reist af naar New York waar ze weer in contact hoopt te komen met Alex. Een jongeman genaamd Jay houdt Alex echter van haar weg. Heidi is in de mineur nadat ze ontslagen is.



The Hills
The Hills: Who To Choose?

Audrina raakt in contact met oude vlam Corey en eet van twee walletjes. Spencer dicteert Heidi om haar zus Holly uit het appartement te gooien.



The Hills
The Hills: If She Never Met Spencer...

Lauren ontvangt een excuusbrief van Heidi en realiseert zich dat er maar één ding is dat haar afhoudt van een vriendschap met haar. Ondertussen spreekt Audrina af met een jongen die ze pas kent om Justin jaloers te maken.



The Hills
The Hills: Don't Act Innocent

De waardheid over Stephanie's relatie met Lauren's ex Doug komt naar boven tijdens Doug's pool party. Heidi's moeder verrast haar dochter met een bezoek aan Los Angeles en krijgt een confrontatie met Spencer.



The Hills
The Hills: Something Has To Change

Lauren en Audrina ruziën, maar willen hun vriendschap redden. De vraag is of dat nog mogelijk is. Ondertussen heeft Spencer genoeg van Heidi's zus Holly en neemt hij het lot in eigen in handen.



The Hills
The Hills: The Next Move Is Yours

De spanning loopt op in Lauren's huis en ze confronteert Audrina ermee. Spencer jaagt Heidi achterna in Las Vegas en riskeert daarmee het succes van haar carrière.



The Hills
The Hills: A New Roommate

Lauren en Lo overwegen om samen met Audrina samen in één huis te trekken. Heidi en Lauren hebben daarentegen hun eigen ontmoeting. Audrina lijkt er klaar voor te zijn om zich te verzoenen met Justin.



The Hills
The Hills: It's On Bitch

Realityserie over glamour en het leven in de Hollywood Hills. De serie volgt Lauren Conrad, bekend van Laguna Beach, en haar vriendinnen Whitney, Audrina en Heidi.



The Hills
The Hills: A Change of Plans

Lauren neemt haar studie en stage steeds meer serieus, Heidi slaat daarentegen veel colleges over. Wanneer ze in aanmerking komt voor een droombaan stelt ze dat ze stopt met studeren als ze aangenomen wordt.



The Hills
The Hills: Crazy In Love

Audrina probeert over Justin heen te komen door zich te richten op Brody. Heidi sleept Spencer tegen heug en meug mee naar relatietherapie. En wanneer Stephanie het verknalt bij People's Revolution dreigt Lauren met ontslag.



The Hills
The Hills: Everything Happens for a Reason

Spencer's flirtgedrag leidt ertoe dat Heidi terugkeert naar Colorado waar ze aanpapt met een ex. Ondertussen is Lauren nog altijd onthutst over Stephanie's besluit Heidi meegenomen te hebben naar haar verjaardagsfeestje.



The Hills
The Hills: I Heidi Take Thee Spencer

Lauren en Heidi ruziën, maar zetten hun vete aan de kant wanneer ze aan de beginselen van hun vriendschap denken. Spencer en Heidi hun vluchtpoging loopt anders dan gepland wanneer Heidi's moeder verschijnt.



The Hills
The Hills: Dream Boy, Dream Job

Whitney krijgt een nieuwe kans op kantoor en hoopt Jay tijdens haar verblijf in New York te ontmoeten. Lauren wordt nostalgisch wanneer haar ouders van plan zijn hun huis in Laguna Beach te verkopen.



The Hills
The Hills: Mr. & Mrs. Pratt

Spencer en Heidi negeren de bezorgdheid van hun familie en vluchten naar Mexico. Whitney besluit om definitief met haar job in New York City aan de slag te gaan en neemt afscheid van Lauren en haar leven in Los Angeles.



The Hills
The Hills: You Did This

Audrina gelooft een gerucht dat ze heeft gehoord, Lauren zou hebben afgesproken met Justin. Ondertussen probeert Holly Heidi bij Spencer vandaan te houden.



The Hills
The Hills: I Want You To Be With Me

Lauren probeert de vrede te herstellen tussen Brody en Stephanie. Ondertussen wil Audrina ervoor zorgen dat het beter gaat met Corey, Justin probeert haar echter vast te houden.



The Hills
The Hills: You'll Never Have This

Lauren en Audrina reizen naar Cabo voor Brody's verjaardag. Wanneer Justin jaloers wordt op Audrina's nieuwe partner slaat de sfeer op het verjaardagsfeest om.



The Hills
The Hills: It's Her Move

Audrina gaat op haarzelf wonen en hoopt dat Justin bij haar intrekt. Iedereen is echter bang dat ze om de verkeerde reden besloten heeft te verhuizen.



The Hills
The Hills: You Always Miss a Best Friend

Heidi's zus Holly doet een handreiking aan Lauren, ze wil dat Lauren en Heidi nadenken over wat er met hun vriendschap is gebeurd. De relatie van Audrina en Justin wordt op de proef gesteld wanneer Audrina aan een groot evenement werkt.



The Hills
The Hills: We'll Never Be Friends

Het vierde seizoen start met spanningen tussen Audrina en Lo. Laurem en Lo organiseren het verjaardagsfeestje van Audrina om in een goed daglicht te komen. Alleen laat Lo het al vroeg afweten en raakt de situatie verslechterd.



The Hills
The Hills: Better Off As Friends

Lauren beseft dat de chemie die ze voelde voor Doug tijdens haar middelbare schoolperiode verdwenen is. Ondertussen is Whitney gespannen vanwege haar nieuwe job in New York, een date met een knap model zorgt echter voor verademing.



The Hills
The Hills: Boys Make Girls Cry

Een trip naar Las Vegas verandert in een nachtmerrie wanneer Audrina Lauren beledigt, Brody over Stephanie's verleden begint en de mannen in de gevangenis belanden. Tegen de wil van Spencer in trekt Heidi's zus Holly bij hun in.



The Hills
The Hills: New City, New Drama

Lauren krijgt de kans van haar leven wanneer ze met haar beste vriendin Heidi naar Los Angeles kan verhuizen. De mogelijkheid om bij Teen Vogue stage te lopen maakt Lauren bovendien euforisch. Lauren begint zich echter af te vragen of het wel verstandig is gezien de onvolwassenheid van Heidi.



The Hills
The Hills: Drama Follows Them

Wanneer op Stephanie's verjaardag Lauren in contact komt met Spencer raakt de jarige in een discussie met haar broer en vriendje. Kelly Cutrone ontslaat enkele van haar werknemers bij People's Revolution.



The Hills
The Hills: Season Finale

Het is de trouwdag van Heidi en Spencer en Lauren komt terug op een eerder genomen beslissing. Verrassend genoeg is er iemand aanwezig die niemand verwacht had. Na de ceremonie verlaat Lauren stilletjes en alleen de kerk.



The Hills
The Hills: Put On A Happy Face

De vreugde van Heidi's thuiskomst wordt overschaduwd door haar moeder's afwijzing van Heidi's wens om plastische chirurgie te ondergaan. Kristin en de meiden gaan naar Miami voor het Super Bowl-weekend.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 221

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



The Hills
The Hills: Girls' Night Out

Heidi, Audrina en Stephanie doen aan een avond uit met vrouwen onder elkaar, Heidi en Spencer krijgen echter te maken met een onderlinge confrontatie. Ondertussen krijgt Lauren een baan aangeboden bij PR-consultancy People's Revolution.



The Hills
The Hills: When Spencer Finds Out...

Stephanie gaat naar Lauren's verjaardagsfeest in een club waar een collega van Heidi bij de deur staat. Wanneer Heidi en Spencer hier kennis van nemen, raakt Stephanie verwikkeld in de vete van Lauren en Heidi.



The Hills
The Hills: An Unexpected Friend

Whitney krijgt haar eerste opdracht bij PR-consultancy People's Revolution en Lauren komt erachter dat ze in dezelfde klas zit als Stephanie bij het FIDM (Fashion Institute of Design and Merchandising). Lauren en Stephanie besluiten om hun vriendschap nieuw leven in te blazen, Audrina en Lo zijn daardoor verrast.



The Hills
The Hills: Back to L.A.

Lauren en Whitney keren terug naar Los Angeles. Whitney besluit om Teen Vogue te verlaten. Ondertussen leggen Heidi en Spencer hun relatie stil en trekt Spencer bij zijn zus Stephanie in.



The Hills
The Hills: Once a Player

Stephanie vertelt Spencer dat Heidi misschien niet toe is aan een bruiloft. Audrina gaat daten met een Australische man en brengt hem mee naar Lauren's Halloween-feest. Lauren en Brody hun relatie is nog altijd onzeker.



The Hills
The Hills: Forgive and Forget

Lauren en Heidi komen tot een confrontatie tijdens het 'Declare Yourself'-evenement. Heidi probeert het weer goed te maken, maar Lauren weigert. Ondertussen hebben Audrina en Justin het moeilijk met hun relatie.



The Hills
The Hills: When One Door Closes...

Wanneer Lauren en Whitney naar Parijs gaan voor het Crillon-bal besluit Lauren haar relatie met Brody te pauzeren. Ook Heidi verlaat Spencer voor onbepaalde tijd.



The Hills
The Hills: Old Habits Die Hard

Kristin gaat ervan uit dat ze Justin heeft ingepakt, terwijl hij nog niet helemaal over Audrina heen is. Wanneer Holly de controle verliest is het aan Heidi om haar aan te spreken op haar drankprobleem.



The Hills
The Hills: Young Hollywood

Het is de avond van het Young Hollywood-feest en Heidi en Spencer vieren hun verjaardag. In deze aflevering verschijnt Hilary Duff als gastster.



The Hills
The Hills: With This Ring...

Heidi en Spencer ruziën constant over de bruiloft en Spencer wil ervandoor gaan. Whitney date met een trainer uit de sportschool.



The Hills
The Hills: Hi Lauren, It's Spencer

Lauren staat voor de vraag of ze Spencer kan vergeven. Als ze daartoe bereid is kan ze aanwezig zijn bij Heidi's trouwen. Gedurende de trouwdag lijken de emoties hoger op te lopen in de kerkbanken dan voor het altaar.



The Hills
The Hills: I Always Had A Little Crush

Audrina probeert over Justin heen te komen wanneer de meiden de jongens opzoeken tijdens hun surftrip in de Amerikaanse staat Hawaï. Heidi's ex is maagd en ook aanwezig, ze hoopt dat zijn waarden afstralen op Spencer.



The Hills
The Hills: For Better Or Worse

Jason onthult dat hij een nieuwe vriendin heeft en nodigt Lauren uit om haar te ontmoeten. Tegen iedereen's verwachting in raken de twee verloofd. Spencer bekent dat hij zijn ouders nog niks verteld heeft over de bruiloft.



The Hills
The Hills: Apology Not Accepted

Lauren wordt 21 jaar en Heidi heeft grote plannen voor het verjaardagsfeest. Voor de aanvang van het feest vertelt Heidi over haar plannen om met Spencer samen te gaan wonen.



The Hills
The Hills: Just Be Careful...

Whitney probeert indruk te maken op Kelly Cutrone van het PR-bureau People's Revolution. Ze krijgt hulp van Lauren. Ondertussen gaat Heidi naar Audrina, Lauren raakt daardoor ontsteld.



The Hills
The Hills: Everyone Falls

Whitney krijgt een superkans wanneer haar door Teen Vogue een nieuwe job in het vooruitzicht wordt gesteld. Spencer gaat te ver wanneer hij Heidi onder druk zet om Lauren te verlaten en bij hem in te trekken.



The Hills
The Hills: Big Girls Don't Cry

Lauren vertrekt naar Laguna Beach om advies in te winnen van haar moeder over de huidige situatie. Audrina ontmoet een eerdere flirt, Justin. Ondertussen vraagt Spencer Heidi ten huwelijk.



The Hills
The Hills: Love is Not a Maybe Thing

Moe geworden van het ruziën besluit Heidi om haar relatie met Jordan te beëindigen.



The Hills
The Hills: They Meet Again

Spencer, Heidi, Lauren en Jason ontmoeten elkaar tijdens een diner in restaurant Ketchup. Elodie vertelt Heidi enkele wijsheden.



The Hills
The Hills: Second Chances

Lauren heeft het gevoel alles in haar leven onder controle te hebben totdat ze een telefoontje krijgt van Jason die met haar wil afspreken. Heidi krijgt de mogelijkheid om hoger op te komen bij Bolthouse.



The Hills
The Hills: Rolling With The Enemy

Spencer verbreekt de banden met Brody na ontdekt te hebben dat hij close is geworden met Lauren. Tot Lauren en Lo hun verbazing geeft Audrina Justin nog een kans.



The Hills
The Hills: One Last Chance

Lauren laat Heidi's zus verblijven in haar appartement. Justin nodigt Audrina uit voor een romantisch weekendje en Heidi's frustraties rondom Spencer worden alleen maar groter wanneer ze moet smeken om haar baan terug te krijgen.



The Hills
The Hills: Truth And Time Tells All

Lauren is niet echt onder de indruk van Justin na met hem uiteten te zijn geweest. Spencer en Heidi hebben onenigheid over het appartement.



The Hills
The Hills: Goodbye for Now

In de laatste aflevering van het seizoen loopt de spanning op wanneer Heidi haar uiteindelijke beslissing maakt over het intrekken bij Spencer. Lauren wil graag dat Audrina bij haar inkomt om de leegte te vullen als haar beste vriendin vertrekt.



The Hills
The Hills: No Place Like Home

Audrina voelt zich thuis buitengesloten vanwege de vriendschap van Lo met Lauren. Heidi is klaar voor haar volgende carrièrestap hetgeen betekent dat ze Spencer zal moeten verlaten. Stephanie is Spencer zat en schopt hem uit haar appartement.



The Hills
The Hills: A Date With The Past

Lauren haalt tijdens de housewarming party herinneringen op met Stephen, een vriend van vroeger. Stephanie belandt in een een spagaat als ze moet kiezen tussen haar loyaliteit aan Heidi en haar vriendschap met Lauren.



The Hills
The Hills: A Night At The Opera

Het is een avond beladen met drama in nachtclub Opera. Spencer's zus Stephanie geraakt in een vurige confrontatie met Lauren. Audrina betrapt Justin met een andere vrouw en het lijkt weer alsof het einde van hun relatie nabij is.



The Hills
The Hills: New Year, New Friends

Lauren's eenentwintigste verjaardag is vol met verrassingen wanneer Heidi en Audrina een feestje organiseren. Jen is bereid om vrede te sluiten met Lauren.



The Hills
The Hills: Paris Changes Everything

Lauren en Whitney werken samen in Parijs voor het Crillon-bal en Lauren krijgt te horen dat Brody een nieuwe vriendin heeft. Ondertussen volgt Spencer Heidi naar Colorado om haar voor hem terug te winnen.



The Hills
The Hills: Enough Is Enough

Spencer vraagt Heidi om bij hem in te trekken, maar Heidi weet niet wat ze moet doen en hoe ze een eventueel vertrek aan haar huisgenoot Lauren zal bekendmaken.



The Hills
The Hills: Stress And The City

Whitney en Lauren reizen af naar New York waar Lauren Marc Jacobs assisteert en Whitney haar ideeën presenteert tijdens een officiële vergadering. Ondertussen is Spencers belust op het verzoenen met Brody.



The Hills
The Hills: You Have Chosen

Wanneer Heidi aan Lauren vertelt wat ze echt voelt voor Spencer moet Heidi kiezen tussen haar beste vriendin en haar vriendje.



The Hills
The Hills: What Happens In Vegas...

Het is Brody's verjaardag en om dat te vieren reist de club af naar Las Vegas. Lauren en Brody raken zeer close en de meiden krijgen ruzie over Justin.



The Hills
The Hills: One Big Interruption

Heidi besluit om haar relatie met Spencer op een lager pitje te zetten, maar komt erachter dat ze hem meer mist dan gedacht. Lauren wordt geacht een diner voor Teen Vogue te organiseren, maar laat het werk over aan een stagiaire uit New York.



The Hills
The Hills: No More Mr. Nice Guy

Wanneer Lauren op date gaat met een model van Teen Vogue vraagt Brody zich af wat de status van zijn relatie met Lauren is. Heidi en Spencer ruziën ondertussen over Heidi's overgave voor haar werk.



The Hills
The Hills: What Goes Around

Jen Bunney keert terug en maakt het goed met Lauren. Het drama rond de seksueel geladen video blijft niet onbesproken, Brody krijgt daarvoor de schuld toegewezen.



The Hills
The Hills: Who Do You Trust?

Audrina vertelt Heidi over het overspel van Spencer, Heidi twijfelt hierover totdat ze tot een ontdekking komt. Lauren vraagt zich af of ze klaar is voor een relatie.



The Hills
The Hills: With Friends Like These...

Lauren realiseert zich dat ze haar beste vrienden niet kan vertrouwen nadat Heidi Jen aan Brody koppelt.



The Hills
The Hills: The Best Night Ever

Wanneer een niet-welkome gast verschijnt op Heidi's verjaardag beseft Heidi dat ze niet klaar is om te vergeven noch te vergeten. Lauren is vastbesloten zich op haar werk te focussen, ze wordt echter afgeleid door een nieuwe liefde in haar leven.



The Hills
The Hills: You Can't Just Be With Me?

Jason wordt stinkend jaloers wanneer Whitney en Lauren de opdracht krijgen om mannelijke modellen voor Teen Vogue te fotograferen. Ondertussen bereidt Jason voor Lauren's aankomende verjaardag een verrassing voor.



The Hills
The Hills: When You Least Expect It

Lauren gaat voor het eerst sinds haar relatie met Jason voorbij is weer daten. Daarnaast wordt ze op haar werk op de proef gesteld wanneer ze wordt gevraagd aan een modeshow mee te werken.



The Hills
The Hills: Jason's Birthday

Lauren en Jason lijken weer gelukkig samen, maar wanneer Jason haar negeert tijdens zijn verjaardag begint Lauren te twijfelen over hun relatie. Ondertussen krijgt Heidi liefdesadvies van Audrina.



The Hills
The Hills: Timing is Everything

Wanneer Heidi een stage in Parijs wordt aangeboden is het nog maar de vraag of de zomerplannen van haar met Jason door kunnen gaan. Audrina en Heidi besluiten om de zomer samen feestend door te brengen.



The Hills
The Hills: An Unexpected Call

Zowel Lauren als Heidi gaan door met hun nieuwe banen, ook al bevalt het hun niet goed. Wanneer Lauren thuiskomt van een korte trip naar New York krijgt ze een onverwacht telefoontje van een oude bekende. Ondertussen is Audrina een zoektocht naar liefde gestart.



The Hills
The Hills: Somebody Always Has to Cry

Lauren, Heidi, Jason en Jordan zijn klaar voor de kerstvakantie. Maar niet alles loopt zoals gepland. Jason wordt jaloers wanneer een jongen uit Lauren's jeugd opduikt, er ontstaat een heftige ruzie tijdens nieuwjaarsnacht.



The Hills
The Hills: Out With The Old

Na een onstuimige zomer met haar vriendje Jason besluit Lauren om de relatie op te geven en terug te keren naar Teen Vogue. Heidi raakt in de problemen wanneer ze met dezelfde jongen als Audrina date.



The Hills
The Hills: Boyfriends and Work Don't Mix

Jason probeert met alle macht Lauren's aandacht te krijgen. Heidi krijgt de kans om in het nachtleven te werken, maar moet daarvoor wel een hindernis overwinnen. Ondertussen springt Whitney in als model voor een modeshow van Teen Vogue.



The Hills
The Hills: Lauren and Jason: Part 2

Ook al is ze terughoudend, Lauren besluit om tijd te besteden met Jason. Heidi is nog altijd ongelukkig met haar baan en staat op het punt om ontslag te nemen.



The Hills
The Hills: Father of The Bride

Spencer probeert zijn relatie met Heidi te redden door haar vader te vragen of ze in het huwelijk kunnen treden. Lauren moet Stephanie ontslaan en zal daarmee hun vriendschap riskeren.



The Hills
The Hills: When Lauren's Away...

Lauren vertrekt op vakantie met haar familie en er ontstaan nieuwe ontwikkelingen in Los Angeles. Stephanie spreekt achter Lauren´s rug om af met Doug en Audrina is aardig voor Heidi.



The Hills
The Hills: Meet The Parents

Heidi en Spencer reizen naar de Amerikaanse staat Colorado om Heidi's ouders te ontmoeten. Lauren, Lo en Audrina zijn aanwezig bij Brody's barbecue wanneer Lauren overladen met traden terug kijkt op haar vriendschap met Heidi.



The Hills
The Hills: You Know What You Did

Heidi en Spencer vestigen zich in hun nieuwe appartement en Lauren en Audrina worden huisgenoten. Lauren verdenkt Heidi en Spencer ervan verantwoordelijk te zijn voor het verspreiden van geruchten over het hebben van een seksueel geladen video.



Het klokhuis
Het Klokhuis: Skydiven is natuurlijk supergaaf. Maar je hebt wel een vliegtuig en een parachute nodi

Skydiven is natuurlijk supergaaf. Maar je hebt wel een vliegtuig en een parachute nodig en het is natuurlijk niet helemaal zonder gevaar. Gelukkig kan je ook indoor skydiven. Zweven op lucht in een speciale windtunnel. Hoe werkt zo'n tunnel en hoe kun je zweven op lucht?



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 189

Hoe 'finfluencers' jonge volgers verleiden: 'Hun verdienmodel? Dat ben jij' * Hoe is Nederland uitgegroeid tot succesvol atletiekland? * Meldingen over grensoverschrijdend gedrag door prinses Laurentien



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 158

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Planetary emergency upcoming (Planetaire noodsituatie op komst)

Planetary emergency upcoming Have you ever heard of the UN Summit of the Future? Probably not. A planetary emergency is proposed to be declared at this Summit in September 2024. This could trigger the set up of an emergency platform to curb the alleged "climate crisis". Jacob Nordangård visited the Netherlands to speak at the Anniversary Congress of Clintel Foundation on 18 June 2024. The day before the congress he talked to the organizer and chairman of the day of the congress, Evert Doornhof. They spoke about the history leading to the summit and the connections with among others the Rockefeller family, WEF and the Netherlands. You will also hear which actors are behind this proposal, and what the consequences are for our human liberties. You can see the speech of Jacob Nordangård on the Clintel Congress here: <a target="_blank" href="https://youtu.be/XkCYZlvxlFU Jacob">Klik hier</a> Nordangård has a Ph.D. in Science & Technology Studies from Linköping University, he is Geographer, Culture and Media Producer and founder of Pharos Foundation (that works to highlight threats to democracy, freedom of thought as well as humanity itself). Jacob is also CEO of the publishing and media company Pharos Media Productions. He has written six books about the global governance system currently under construction, as well as on the history of climate research and climate policy and its close relationship with the long-term goals of international philanthropy. <a target="_blank" href="https://jacobnordangard.se/en/ https://clintel.org/ https://www.un.org/en/summit-of-the-future Planetaire">Klik hier</a> noodsituatie op komst Heb je wel eens gehoord van de VN-Top van de Toekomst(Summit of the Future)? Waarschijnlijk niet. Er wordt voorgesteld om in september 2024 een planetaire noodsituatie uit te roepen op deze top. Dit zou de aanzet kunnen zijn tot de oprichting van een noodplatform om de vermeende "klimaatcrisis" in te dammen. Jacob Nordangård bezocht Nederland om te spreken op het Jubileumcongres van Stichting Clintel op 18 juni 2024. De dag voor het congres sprak hij met de organisator en dagvoorzitter van het congres, Evert Doornhof. De geschiedenis die leidde tot deze top en de connecties met onder andere de familie Rockefeller, het WEF en ook Nederland werden besproken. Je hoort ook welke actoren achter dit voorstel zitten en wat de gevolgen zijn voor onze menselijke vrijheden. De lezing van Jacob Nordangård op het Clintel congres kun je hier zien: <a target="_blank" href="https://youtu.be/XkCYZlvxlFU Jacob">Klik hier</a> Nordangård is doctor in Science & Technology Studies aan de Universiteit van Linköping. Hij is geograaf, cultuur- en mediaproducent en oprichter van Stichting Pharos (die bedreigingen voor de democratie, vrijheid van denken en de mensheid zelf aan de kaak stelt). Jacob is tevens CEO van het uitgeverij- en mediabedrijf Pharos Media Productions. Hij schreef zes boeken over het mondiale bestuurssysteem dat momenteel in de maak is en over de geschiedenis van klimaatonderzoek en klimaatbeleid en de nauwe relatie daarvan met de langetermijndoelen van internationale filantropie. <a target="_blank" href="https://jacobnordangard.se/en/ https://clintel.nl/ https://www.un.org/en/summit-of-the-future --- Deze">Klik hier</a> video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! <a target="_blank" href="https://www.cafeweltschmerz.nl/maandelijks-doneren/ Wil">Klik hier</a> je meer video's bekijken en op de hoogte blijven via onze nieuwsbrief? Ga dan naar: <a target="_blank" href="https://www.cafeweltschmerz.nl/videos/ Wil">Klik hier</a> je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 159 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 8 augustus, 17:53 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



Het verborgen eiland
Het Verborgen Eiland: Afl. 34

Arend wil de kinderen van het eiland afhalen en naar Bits brengen. Michiel werkt hem tegen. Bits ontdekt dat de drone is gesaboteerd. Jip en Anne sluipen de communicatiebunker in en ontdekken dat er een beveiligingskoepel om het eiland zit.



Gio
Gio: LYNN EN IK WORDEN NU OPA EN OMA!😍

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: <a target="_blank" href="http://www.gioxl.nl -">Klik hier</a> Abonneer voor meer plezier: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerGXL ♦">Klik hier</a> Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/gio/ ♦">Klik hier</a> Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



SkΓ»tsje Journaal
Skûtsje Journaal: Afl. 5

Aandacht voor het skûtsjesilen. Er zijn wedstrijdverslagen en reportages te zien van het SKS Skûtsjesilen in Friesland.



PSV
PSV: Riola Xhemaili is here to win trophies! πŸ†

De 21-jarige Zwitserse international Riola Xhemaili wordt voor een jaar gehuurd van VfL Wolfsburg! β–ΊSUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="https://psv.media/2KXaA6m β–ΊTurn">Klik hier</a> on notifications (Hit the bell!) β–ΊFOLLOW US Twitter: <a target="_blank" href="http://twitter.com/psv">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/psv Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/psv">Klik hier</a> Snapchat: <a target="_blank" href="https://www.snapchat.com/add/psv TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@psv">Klik hier</a>



FORMULA 1
FORMULA 1: A RAPID Lando Norris Hunts Down Max Verstappen In Imola | Extended Battles

Relive this gripping battle between Lando Norris and Max Verstappen in Imola which had everyone on the edge of their seats and went right down to the wire. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>



SLAM!
LNY TNZ (DJ-set) | SLAM!

LNY TNZ came to our studio to play an awesome set in the SLAM! DJ booth. More live DJ sets? SLAM! invites almost daily the best DJs in our studio. Subscribe to this channel to stay tuned! Het Avondcircus is the afterparty that turns your evening upside down! Daniël en Erik-Jan are your host during the show, daily accompanied by some interesting guests. They give new talent a stage and will keep you informed of the latest news concerning music. Besides that, the best DJs, artists and producers drop by to talk about their music and to play an awesome set in de DJ booth. Tune in every Monday till Thursday from 19:00 - 22:00 and never miss another show! Don’t forget to subscribe to the SLAM! - YouTube channels: SLAM! – Radio <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslamradio SLAM!">Klik hier</a> – Music <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslammusic SLAM!">Klik hier</a> – Series <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslamseries Do">Klik hier</a> you want exclusive content? <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/slamofficial/ More">Klik hier</a> Het Avondcircus? Instagram Het Avondcircus: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/hetavondcircus Instagram">Klik hier</a> Daniël: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/daniellippens Instagram">Klik hier</a> Erik-Jan: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/ejrosendahl More">Klik hier</a> of LNY TNZ? <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/lnytnz/ SLAM! Boost">Klik hier</a> Your Life



vThorben
vThorben: De BOOM Is Tot LEVEN Gekomen!!! (Bloemburg)

Bedankt voor het kijken naar De BOOM Is Tot LEVEN Gekomen!!! (Bloemburg) In deze video speel ik samen met @JessyKnijn Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: <a target="_blank" href="https://instagram.com/vthorben Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://twitter.com/vThorben">Klik hier</a>



EnzoKnol
EnzoKnol: IK LAAT MEZELF SCANNEN! #3988 & #3989

Deze video bevat een samenwerking met LeBump β–¬ Knolpower kledinglijn ➜ <a target="_blank" href="http://bit.ly/Knolpowerkleding Vorige">Klik hier</a> video: <a target="_blank" href="https://youtu.be/I16k8yPSqko Abonneer">Klik hier</a> op dit kanaal: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerEnzoKnol Ik">Klik hier</a> speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ <a target="_blank" href="http://bit.ly/EnzoKnolYoutube β–¬ Mijn">Klik hier</a> naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerEnzoKnol β–¬ Volg">Klik hier</a> me op: Instagram: <a target="_blank" href="http://bit.ly/InstagramEnzoKnol β–¬ ⇩">Klik hier</a> Alle afspeellijsten ⇩ β†ͺ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: <a target="_blank" href="http://bit.ly/2601--2800 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: <a target="_blank" href="http://bit.ly/2401-2600 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: <a target="_blank" href="http://bit.ly/2201-2400 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: <a target="_blank" href="http://bit.ly/2001-2200 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: <a target="_blank" href="http://bit.ly/1801-2000 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: <a target="_blank" href="http://bit.ly/vlog1601-1800 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: <a target="_blank" href="http://bit.ly/vlog1401-1600 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlog1201--1400 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlog1001-1200 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlog801-1000 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlogs601-800 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlogs401-600 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlog201-400 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlogs1-200 β†ͺ">Klik hier</a> Minecraft Seizoen 3: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Seizoen-3 β†ͺ">Klik hier</a> Minecraft Seizoen 2: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Seizoen2 β†ͺ">Klik hier</a> Minecraft Seizoen 1: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Seizoen-1 β†ͺ">Klik hier</a> Minecraft mini games: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Minecraftminigames β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Meetings: <a target="_blank" href="http://bit.ly/EnzoKnolTour β–¬ Enzo">Klik hier</a> Knol staat onder toezicht van het Commissariaat voor de Media. β–¬ #knolpower Dikke vette peace ✌



Vitesse
Vitesse: INTERVIEW | Loek Postma aanwinst nummer zeven! πŸ’›πŸ–€

De hele voorbereiding maakte Loek Postma al deel uit van de selectie van John van den Brom. Nu is Postma de zevende versterking in twee dagen. Postma tekent voor minimaal twee seizoenen bij Vitesse. #Vitesse β–Ί π—”π—•π—’π—‘π—‘π—˜π—˜π—₯ 𝗑𝗨 <a target="_blank" href="http://bit.ly/vitesseabonneer β–Ί">Klik hier</a> π—©π—’π—Ÿπ—š 𝗒𝗑𝗦 Website: <a target="_blank" href="http://vitesse.nl Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://twitter.com/MijnVitesse Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/Vitesse Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/mijnvitesse">Klik hier</a> TikTok: <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@vitesse">Klik hier</a>



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: Afl. 93

Landschap Overijssel werkt samen met het Duitse biologische station Zwillbrock om de natuur in het Aamsveen en het Hünderdelder Moor te verbeteren. Water moet beter vastgehouden worden en aan de Duitse kant worden ook bomen gekapt. Van Rossem vertelt over verzetsman Henk Das, die centraal staat bij de dodenherdenking op het Domplein in Utrecht.



Nienke Plas
We halen ALLES uit de kast! #396 By Nienke Plas

De beste films zijn films waar je denkt dat het geen film is. Dit wordt zo’n film. Vanaf oktober ga ik try-outen voor m'n nieuwe voorstelling genaamd: 'Medeplichtig'. Voor tickets ga naar: <a target="_blank" href="https://www.nienkeplas.com/theater-voorstellingen/ TopNotch">Klik hier</a> muziek: Poke - Lekker he (instrumental) Sef - Excusez Moi



FORMULA 1
FORMULA 1: f1 IsN’t A pHySiCaL sPoRt πŸ€ͺ

Charles Leclerc gave a very clear demonstration of how demanding it is to drive an F1 car when he accidentally left his radio line open during the Sprint in China in 2024. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>



Vitesse
INTERVIEW | Tomislav Gudelj = Vitessenaar! πŸ’›πŸ–€

Op de dag voor haar eerste thuiswedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie presenteert Vitesse haar volgende aanwinst; Tomislav Gudelj. De 26-jarige Kroaat komt transfervrij over van NK Varazdin en tekent voor twee seizoenen, met een optie voor één extra, in Arnhem. #Vitesse β–Ί π—”π—•π—’π—‘π—‘π—˜π—˜π—₯ 𝗑𝗨 <a target="_blank" href="http://bit.ly/vitesseabonneer β–Ί">Klik hier</a> π—©π—’π—Ÿπ—š 𝗒𝗑𝗦 Website: <a target="_blank" href="http://vitesse.nl Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://twitter.com/MijnVitesse Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/Vitesse Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/mijnvitesse">Klik hier</a> TikTok: <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@vitesse">Klik hier</a>



Minidisco | Kinderliedjes
Minidisco | Kinderliedjes: CHOCOLADE | Kinderliedjes | Minidisco | #shorts

#shorts van het kinderliedje: Chocolade. Mama zegt jammie jammie, papa zegt mammie mammie, Iedereen houdt van chocolade… Kijk de volledige clip: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=0Rh_8xuz3Wc Kijkwijzer:">Klik hier</a> AL TEKST van CHOCOLADE Woooh! Iedereen in de hele wereld, die houdt van chocolade Mmmm…lekker! Oh, het maakt je zo blij Het maakt je vrij Je wordt er dik van, maar wat maakt het uit man Het is is zóóó lekker! Kom op! Eén, twee, eén, twee, drie Mama zegt jammie jammie Papa zegt mammie mammie Iedereen houdt van chocolade Jongens willen chocovlokken Meisjes willen pure brokken Iedereen houdt van chocolade Kom op! Een Choco Choco - Klap Klap Een Choco Choco - Stap Stap Iedereen zegt chocolade (mmmm…) Een Choco Choco - Klap Klap Een Choco Choco – Stap Stap Iedereen zegt chocolade Chocolade, Chocolade, Chocolade, Chocolade Chocolade, Chocolade, Chocolade, Chocolade Kom op allemaal! Mama zegt jammie jammie Papa zegt mammie mammie Iedereen houdt van chocolade (hé kom op!) Jongens willen chocovlokken Meisjes willen pure brokken Iedereen houdt van chocolade (lekker reepje chocolade) Een Choco Choco - Klap Klap Een Choco Choco – Stap Stap Iedereen zegt Chocolade Een Choco Choco - Klap Klap Een Choco Choco - Stap Stap Iedereen zegt Chocolade Nou kom op! Chocolade, Chocolade, Chocolade, Chocolade Chocolade, Chocolade, Chocolade, Chocolade Vamos! Zwaai naar de mensen aan de linkerkant En zwaai naar de mensen aan de rechterkant (kom op!) Zwaai naar de mensen met je mooie achterkant We doen het nog een keer en dat smaakt naar meer Even een lekker reepje chocolade! Een Choco Choco - Klap Klap (kom op!) Een Choco Choco - Stap Stap Iedereen zegt chocolade Een Choco Choco - Klap Klap (choco vlokken!) Een Choco Choco - Stap Stap Iedereen zegt chocolade Chocolade, Chocolade, Chocolade, Chocolade Chocolade, Chocolade, Chocolade, Chocolade Chocolade, Chocolade, Chocolade, Chocolade Meer weten over minidisco? Kijk en volg ons op: WEBSITE: <a target="_blank" href="http://www.minidisco.nl FACEBOOK:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://bit.ly/Facebook-Minidisco-Nederland INSTAGRAM:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://bit.ly/Instagram-Minidisco-Nederland TWITTER:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://bit.ly/Twitter-Minidisco-Nederland YOUTUBE:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://bit.ly/YouTube-Minidisco-Nederland SPOTIFY:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://bit.ly/Spotify-Minidisco-Nederland TIKTOK:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@minidiscosongs MinidiscoKidsSongs">Klik hier</a> MinidiscoKinderliedjes



Hoelahoep
Hoelahoep: Vrolijk en stoer programma voor kinderen van 3 tot 5 jaar

De buurvrouw heeft een auto geleend van haar nicht Roos maar als ze hem terug wil brengen, ziet ze dat hij onder de vogelpoep zit! Hoela en Hoep zijn juist aan het leren hoe ze netjes kunnen afwassen en schoonmaken, komt dat even goed uit! De buurvrouw rijdt de auto naar Hoela en Hoep en vertrekt. Maar Hoela en Hoep hebben geen idee hoe ze een auto moeten schoonmaken, met een afwasborstel misschien?



OnsOranje
OnsOranje: 'My favourite subject is Egypt' 🀣🐫 | 𝗗π—₯𝗔π—ͺ 𝗬𝗒𝗨π—₯ 𝗗π—₯π—˜π—”π—  ✍️ | Daniëlle de Jong & Kerstin Casp

Leer Daniëlle de Jong en Kerstin Casparij beter kennen in Draw Your Dream. De challenge: teken het antwoord op elke vraag. 60 seconden om te tekenen. Drie kansen om te raden. Let's go! Welkom op het officiële Youtube-kanaal van het Nederlands elftal! Hier kun je al je favoriete Oranje videos vinden, zoals Quizzes, highlights, All Access Oranje, achter de schermen-beelden, historische wedstrijden & meer! Abonneer je op het YouTube kanaal van Oranje! ➀ <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/channel/UCpnmJcBhJqKIHFkKvgdkdMQ?sub_confirmation=1 Volg">Klik hier</a> OnsOranje ...op Instagram ➀ <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/onsoranje ...op">Klik hier</a> Facebook ➀ <a target="_blank" href="https://www.facebook.com/onsoranje ...op">Klik hier</a> Twitter ➀<a target="_blank" href="https://www.twitter.com/onsoranje ...op">Klik hier</a> TikTok ➀ <a target="_blank" href="https://tiktok.com/@onsoranje">Klik hier</a>



Vitesse
Vitesse: INTERVIEW | Justin Bakker tekent in Arnhem! 🏠

Vitesse heeft haar gewenste verdediger binnen. Justin Bakker tekent in Arnhem een contract voor twee seizoenen met de optie voor nog een seizoen. De 26-jarige linkspoot is met zijn ervaring en voetballend vermogen een belangrijke aanwinst, in de Arnhemse achterhoede. #Vitesse β–Ί π—”π—•π—’π—‘π—‘π—˜π—˜π—₯ 𝗑𝗨 <a target="_blank" href="http://bit.ly/vitesseabonneer β–Ί">Klik hier</a> π—©π—’π—Ÿπ—š 𝗒𝗑𝗦 Website: <a target="_blank" href="http://vitesse.nl Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://twitter.com/MijnVitesse Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/Vitesse Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/mijnvitesse">Klik hier</a> TikTok: <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@vitesse">Klik hier</a>





DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: NA TELEURSTELLiNG TOCH NOG EEN SPEELTUiN EN ZWEMMEER GEVONDEN! | Bellinga Vlog #3211

Veel #BellingaFilm Kijk, Zing & Dans Plezier in NL & BE Bioscopen: DeBellinga's Pretpark Op Stelten Bioscoop Film Trailer : <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=ahEy-APcOn4&list=PL8F-O8OfidRcKIDIdSANKwHstcBJYBABw&index=17 ‘ "">Klik hier</a> HOLiDAY " β˜€οΈ - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=en-OupibAsw&list=PL8F-O8OfidRcKIDIdSANKwHstcBJYBABw&index=22 VIVA">Klik hier</a> (Olé Olé Olé)’ β˜€οΈ - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=o87jzv-2jM4&list=PL8F-O8OfidReGlnToif18oGjKn-RVq57-&index=201">Klik hier</a> “WELKOM BiJ DE SHOW” πŸ’ƒ - Lucilla Bellinga [ OFFiCiAL MUSiC ViDEO] <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=jnqRRA5qfk8&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=20">Klik hier</a> BEETJE GEK... πŸ€ͺ - Luan Bellinga [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=vRLWRv4FJuI&list=PLuTRZZSx7-QBFp2c6rl3MvikbS6oYrbHg&index=1 ABONNEER">Klik hier</a> GRATIS: β–Ί <a target="_blank" href="http://FamilieVloggers.nl">Klik hier</a> or <a target="_blank" href="http://FamilyVloggers.com DE">Klik hier</a> BELLiNGA'S SHORTS <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/channel/UCdGZMmaaeuXiTujE6ZZLzPw Luan">Klik hier</a> Bellinga: <a target="_blank" href="http://www.youtube.com/LuanBellinga Lucilla">Klik hier</a> Bellinga: <a target="_blank" href="http://www.youtube.com/LucillaBellinga Luxy">Klik hier</a> Bellinga: <a target="_blank" href="http://youtube.com/LuxyBellinga Lucius">Klik hier</a> Bellinga: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/channel/UCrWdeJD9-k4MRZ8_oKXX6cQ https://www.instagram.com/fara_bellinga https://www.instagram.com/daniel_bellinga https://www.instagram.com/de_bellingas_kids_official/ https://www.instagram.com/luanbellinga_12 https://www.instagram.com/lucillabellinga_15 https://www.instagram.com/luxybellinga_18 https://www.instagram.com/luciusbellinga KERST">Klik hier</a> VOOR iEDEREEN πŸŽ„πŸŒŸ - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=UWEF_ZW5gIo&list=PL8F-O8OfidReGlnToif18oGjKn-RVq57-&index=32">Klik hier</a> “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=dwUw9unvDLM&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=16 100K">Klik hier</a> & 200K FiLM BEHAALD 🀩 |“VAKANTiE OP STELTEN” <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=77Ml88_qodg&list=PL8F-O8OfidRc4W5CrHYvYU3eeEx5ftMTR&index=30">Klik hier</a> " 1000 ZONNESTRALEN " <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=qXMq3NKmjCs&list=PL8F-O8OfidRc4W5CrHYvYU3eeEx5ftMTR&index=29">Klik hier</a> " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=7jXlaqTSIig&list=PL8F-O8OfidRc4W5CrHYvYU3eeEx5ftMTR&index=24">Klik hier</a> “IJSJES" - Lucilla Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=iUojneKmWKw&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=15">Klik hier</a> “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=9p2jLLdYHKQ&list=PLuTRZZSx7-QARFODhSX3AaE_xUR8Xck1u&index=1 "">Klik hier</a> De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=OvdcGydXiDQ&list=PL8F-O8OfidRc4W5CrHYvYU3eeEx5ftMTR&index=15 Huis">Klik hier</a> Op Stelten Film: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=RU4dfGL9K_0 "HUiS">Klik hier</a> OP STELTEN" De Bellinga's <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=u-lXEHtbevg&list=PL8F-O8OfidRfcJfRJD5OfZ4xyAeVQf1nj&index=5">Klik hier</a> “FIËSTA” - De Bellinga’s <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=HBB_1PJwB2c&list=PL8F-O8OfidRfcJfRJD5OfZ4xyAeVQf1nj&index=2">Klik hier</a> “DANSEN” - Luan Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=dX2W1IY1OsY&list=PLuTRZZSx7-QBFp2c6rl3MvikbS6oYrbHg&index=10 “MODESHOW”">Klik hier</a> - Lucilla Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=q79YkMYUmWc&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=9">Klik hier</a> KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=1RjizzvHjr0&list=PL8F-O8OfidReKKBqzob-9jJGoXS83qq6W&index=26">Klik hier</a> MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=6-hlkG4sgKQ&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=8">Klik hier</a> HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=iAw1LyuzEu8&list=PLuTRZZSx7-QCLtMVJkl6iDeJ7Oz586X5s&index=11 "HERRiE"">Klik hier</a> - Luan Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=YVsVQINBVRI&list=PLuTRZZSx7-QBFp2c6rl3MvikbS6oYrbHg&index=9">Klik hier</a> SAMEN DE WERELD AAN <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=XcRrK3zmLFk&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=4">Klik hier</a> iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=nEpNInueDbc&list=PLRmV9fq8_3w7CPjNFOtt8JGgICpw8_Co4&index=10">Klik hier</a> PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=vQPSDzlYO9o BEKIJK">Klik hier</a> HiER "LUCKY LUAN” (de serie) <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/playlist?list=PLuTRZZSx7-QBM6piYOIGdVj7amABRkxXF">Klik hier</a> COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=3ebrY1ydz7s&list=PLuTRZZSx7-QBFp2c6rl3MvikbS6oYrbHg&index=6 KADOOTJES">Klik hier</a> VAN SiNT - <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=jhru3J-aNoA&list=PLuTRZZSx7-QBCXMRmNYO2zDGW1dKp5dlQ&index=6 DUiMPJE">Klik hier</a> OMHOOG <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=7YUwIcMyjyI&list=PLuTRZZSx7-QBCXMRmNYO2zDGW1dKp5dlQ&index=4 1e">Klik hier</a> vlog: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=NYmqAznvnKQ De">Klik hier</a> Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara& Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons & kids voor later En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt.Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 158

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 220

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



Michael Moore
NOW, HERE’S HOW WE DO IT: 93 Days to a Better World | Ep. 323 Michael Moore Podcast (Aired 8/5/24)

The first steps in using Michael Moore’s 2024 Election Toolkit are easy: 1. Get your head on straight and put your game face on. Own this one important fact: YOU belong to the Majority! Most Americans have had enough of Trump. Most Americans believe in what Kamala believes in: women’s rights, basic freedoms, Justice for all, a home of one’s own, economic democracy, peace, and a fair shake for all. 2. Go Public! Take today and write your personal declaration to your friends and family as to why you’re voting for Kamala Harris and the Dems on November 5th. Put a sign in the yard. Sign up to volunteer at your local Democratic Party. There’s much work to be done! 3. Never forget: You are not alone! But if you vote alone, we lose. Join with other groups and like-minded people to make this election a historic movement to save our Democracy! More to come in Mike’s next Substacks and Podcasts! Sign up (it's free!) at Michaelmoore.com. ******************** This episode is brought to you by Shopify. Sign up for a one-dollar-per-month trial period at <a target="_blank" href="https://www.shopify.com/rumble">Klik hier</a> [all lowercase] and get full access to Shopify’s entire suite of features. ******************** Write to Mike: mike@michaelmoore.com