True
Muziek.TV - TV kijken via internet, de beste Muziek tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

30-09-2024


Michael Moore
Does Trump Think That All Sharks Are Catholic? | Ep. 326 The Michael Moore Podcast

Or is it just Hannibal Lecter? Or just the ones in Springfield, Ohio? For some bizarre, candidacy-ending reason, Trump is frightened mostly by visitors from Catholic countries. Is it the germs? Or is it the geese? For more of Michael's work, subscribe at ⁠MichaelMoore.com⁠. ******************** Music is in today's episode: "Dominique" — Debbie Reynolds in The Singing Nun <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=tpEPhjy7k2w ******************** This">Klik hier</a> episode is brought to you by Shopify. Sign up for a one-dollar-per-month trial period at ⁠<a target="_blank" href="https://www.shopify.com/moore⁠">Klik hier</a> [all lowercase] and get full access to Shopify’s entire suite of features. ******************** Write to Mike: mike@michaelmoore.com



2Doc Kort
2Doc Kort: Afl. 9

Lotte Bax (22) ontleedt een nacht waarin ze te maken kreeg met zinloos geweld. Samen met regisseur en zus Fleur, en hun andere zus Sophie probeert Lotte een alternatief einde voor deze nacht vorm te geven, terwijl ze het hebben over de gevolgen van deze gebeurtenis. Tegelijkertijd doet sterrenkundige Annelotte Derkink (29) onderzoek naar een supernova, een zware ster die ontploft. Een gebeurtenis waarvan wetenschappers hopen die van dichtbij te kunnen aanschouwen en die de hemel drastisch zal veranderen. Lotte en Annelotte onderzoeken beiden een gebeurtenis in de nacht die haar sporen nalaat. Kunnen zij de nacht naar hun hand zetten?







Bar Laat
Bar Laat: Afl. 21

Morgennacht gaan de running mates Tim Walz en J.D. Vance met elkaar in debat. Volgens de peilingen is het een nek-aan-nekrace om het Witte Huis. We bespreken het met correspondent Maral Noshad Sharifi en Charles Groenhuijsen. * Maanden na de dood van oppositieleider Navalny zegt het Russische onderzoeksplatform The Insider honderden documenten in handen te hebben met betrekking tot de doodsoorzaak van de oppositieleider. Derk Sauer schuift aan. * Matthieu Bonne verbrak deze maand het 19-jarig wereldrecord en liep in totaal 1046,31 km in zes dagen. Samen met sportverslaggever Jeroen Stekelenburg schuift hij aan.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Duizend muzikanten brengen in het Rotterdamse Ahoy een eerbetoon aan de Golden Earring, de band die noodgedwongen moest stoppen omdat gitarist George Kooijmans de spierziekte ALS heeft. En Amersfoort rouwt om de drie jongemannen die om het leven zijn gekomen toen hun auto in het water terecht kwam.



Kruispunt
Kruispunt: Afl. 15

Jongeren voelen steeds meer prestatiedruk. Niet hun talenten, maar cijfers bepalen de toekomst. Drie kinderen die worstelen met hun schoolprestaties laten zien hoe dit hun leven beïnvloedt. Jesaja uit groep 7 maakt prachtige verhalen, kan goed lezen, maar rekenen lukt hem niet. Zijn meester vindt het moeilijk hem een helder schooladvies te geven. Jonas doet voor de tweede keer 6 vwo. Als hij niet slaagt, moet hij van school en ziet hij geen toekomst. Mette strijdt voor hoge cijfers in het eerste jaar van het mbo. Ze wil later hbo en universiteit gaan doen. Een mbo-diploma is voor haar niet goed genoeg, maar ze vreest dat ze blijft zitten.



De Avondshow met Arjen Lubach
De Avondshow met Arjen Lubach: Afl. 17

Via de waan van de dag duikt Arjen Lubach in een zee van nieuws. Samen met zijn correspondenten brengt hij vier keer per week een avondshow vol feiten en futiliteiten.



EnzoKnol
EnzoKnol: VALSE BINGO ROEPEN IN EEN VOL HOTEL! 😂😂😂 #4062 #4063 #4064 #4065

Vorige video: <a target="_blank" href="https://youtu.be/q7GOdZC_Wg4 Deze">Klik hier</a> video bevat de volgende vlogs: 0:00 - Vlog #4062 31:33 - Vlog #4063 1:19:05 - Vlog #4064 1:38:18 - Vlog #4065 ▬ Knolpower kledinglijn ➜ www.knolpower.nl Ik speel ook games! Die kan je hier vinden: <a target="_blank" href="http://bit.ly/EnzoKnolYoutube ▬ Mijn">Klik hier</a> naam is Enzo Knol en ik upload elke maandag en donderdag om 4 uur een weekvlog en elke zondag om 10 uur een extra video op mijn YouTube kanaal Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerEnzoKnol ▬ Volg">Klik hier</a> mij ook op social media: <a target="_blank" href="https://enzo.knolpower.nl Bekijk">Klik hier</a> de vlog afspeellijsten: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/@EnzoKnol/playlists ▬ Enzo">Klik hier</a> Knol staat onder toezicht van het Commissariaat voor de Media. Contact: zakelijk@knolpower.nl ▬ #Knolpower Dikke vette peace ✌



Keuringsdienst van waarde
Keuringsdienst van waarde: Afl. 17

In Nederland heet brood 'brood'. In Frankrijk noemen ze het pain. Toch is pain ook hier mateloos populair. Dagelijks gaan er in onze polders vele Franse broden warm over de toonbank. Brood verkopen onder Franse vlag, blijkt bon ton. Er is pain boulogne en pain bastille. pain triomph en pain levain. Keuringsdienst van waarde over wanneer brood pain is en wanneer juist niet.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 31 van Vandaag Inside uit seizoen 6 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 30 september, 21:35 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Afghaanse bewakers toch niet naar Nederland. Het kabinet heeft besloten om Afghanen die voor Nederland hebben gewerkt tijdens de militaire aanwezigheid in Afghanistan, toch niet samen met hun gezinnen te laten overkomen naar Nederland. Oppositiepartijen hebben geen goed woord over voor het besluit. * Grondoffensief Libanon lijkt aanstaande. Israël heeft de Verenigde Staten geïnformeerd over plannen voor een aankomend grondoffensief tegen Hezbollah in Libanon. * Hoe een bloedige drugsoorlog in Mexico juridisch wordt. Meer dan 400.000 doden zijn er al gevallen, in de alsmaar voortdurende drugsoorlog in Mexico. Wie is daar verantwoordelijk voor?



3Doc
3Doc: Afl. 7

Voor iedereen die wel eens wat anders wil dan alleen seks met dezelfde partner is er de wereld van het swingen. Om het taboe rondom swingen te doorbreken delen drie koppels alle kwetsbaarheden die daarbij komen kijken. Wat drijft hen? Hoe ziet hun levensstijl eruit? En waarom hebben ze hiervoor gekozen? De documentaire onderzoekt de kaders van swinger-relaties met als doel de vooroordelen te doorbreken en het gesprek over swingen en non-monogamie te openen.



Nederlandse Bouwkunst door de ogen van Paul Rem
Nederlandse Bouwkunst door de ogen van Paul Rem: Afl. 3

De bouwkunst in Hilversum kenmerkt zich op veel plekken door de bouwstijl van Willem Marinus Dudok. Dat is goed terug te zien in het Raadhuis van Hilversum. In diezelfde markante bouwstijl maakt hij een uitstapje naar Utrecht, naar het Rietveld Schröderhuis. Daarna weer terug in Hilversum gaan we naar het oude sanatorium in Hilversum, dat gebouwd is door Jan Duiker.



Heracles Almelo
FC Utrecht - Heracles Almelo | 30-09-2024 | Samenvatting

Abonneer op ons YouTube-kanaal via <a target="_blank" href="http://bit.ly/2AMvIuk">Klik hier</a> Volg Heracles Almelo ook op: <a target="_blank" href="https://www.heracles.nl">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/heraclesalmelo https://www.twitter.com/heraclesalmelo https://www.facebook.com/HeraclesAlmelo">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.TikTok.com/@heraclesalmelo">Klik hier</a> 📲 En de Heracles Almelo App



Kamp Van Koningsbrugge
Kamp Van Koningsbrugge: Afl. 5

Als de cursisten na een intense dag terugkomen op het basiskamp is dat wederom niet om te slapen maar om hun eigen potje te koken. Evaluaties in de tent zorgen voor zenuwen en stress. Vroeg in de ochtend staat een verrassing te wachten.



Radar
Radar: Afl. 21

Als ING-klant Jalal geld wil overmaken, bevriest zijn bank de transactie omdat de naam 'Abdelhamid' erin staat. ING eist opheldering: gaat het hier om Abdel Hamid Mahmud al-Tikriti, de in 2012 overleden lijfwacht van Saddam Hoessein? Deze absurde controle leidt tot een gevecht met de bank en tot een rechtszaak. Waarom stelt een bank dit soort vragen? En wie beschermt klanten tegen discriminerende controles?



Van Roosmalen & Groenteman
Van Roosmalen & Groenteman: Afl. 5

Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen geven hun scherpe, uitgesproken en vrolijke blik op de media. Want socials, radio, podcasts, print en televisie brengen onophoudelijk informatie, meningen, verhalen, emoties en ergernissen. Met twee wisselende gasten wordt de voorbije mediaweek doorgenomen.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 195

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Met het Mes op Tafel
Met het Mes op Tafel: Afl. 37

De kandidaten pokeren met de antwoorden op vragen. Niet alleen kennis is van belang, wie weinig weet, kan proberen zijn tegenstanders weg te bluffen. Maar ook door te passen op het goede moment kun je winnen.



FORMULA 1
FORMULA 1: Christian Horner On Daniel Ricciardo's Departure + Liam Lawson's Return | F1 Nation Podca

Red Bull Team Principal Christian Horner gives Tom Clarkson and Damon Hill the inside story on the decision to replace Daniel Ricciardo with Liam Lawson at RB. Horner reveals the moment when pressure began to mount on the Australian, and why Ricciardo was replaced with six races remaining. With one eye on 2025 and the future of the Red Bull driver line up, is this a chance for Liam Lawson to stake a claim for a permanent race seat? For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>



First dates
First Dates: Afl. 33

Waar vind je de echte liefde? Het First Dates restaurant opent weer haar deuren voor single gasten die op zoek zijn naar de ware. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?





BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 115

Jeroen woont in een duurzaam verbouwd monument in hartje Delft. Het oudste stuk van het huis stamt uit de 14e eeuw. Na een grote renovatie is het nu een licht huis, vol geschiedenis. * Chef-kok Ramon maakt Indiase dosa's met zelfgemaakte ghee, saag aloo oftewel curry van aardappel en spinazie. * Rianne en Johan zetten met veel liefde het groene levenswerk van Nell voort. Na zestig jaar laat Nell het huis en tuin achter aan dit jonge stel. De tuin staat vol bijzondere planten en kent een rijke historie. * In Arnhem bezoekt kunsthistoricus Geert een liggende kat, een ode van kunstenaar Alain Séchas aan het zalig nietsdoen.



Eva
Eva: Afl. 17

Je kan tot morgen reageren op een vacature, waarbij je komt te werken voor Prinses Beatrix, onze voormalige Koningin. Coks Donders en Jort Kelder schuiven aan. * Vrouwen met dicht borstweefsel hebben een grotere kans om borstkanker te krijgen, maar een kleinere kans dat het vastgesteld wordt. Ineke van den Heuvel deelt die ervaring: ondanks jarenlange bevolkingsonderzoeken werd haar tumor gemist. Zij schuift aan met Cristina Guerrero Paez van de Borstkanker Vereniging, en onderzoekers Carla van Gils en Wouter Veldhuis. * Nick Schilder heeft voor de tweede keer in zijn leven een debuutalbum uitgebracht. Hij speelt live zijn nieuwe single Run.





NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 274

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Theaterbeest Marie-Louise trakteert Haike op een hele voorstelling. Maar weduwnaar Heike voelt achter de schermen nog een hele boel emoties. Janne moet veel te lang wachten op een move van haar date Rubin. Geen geflirt dus maar wel een romantische rap serenade.



Het klokhuis
Het Klokhuis: Heleen moet haar zoon met liefdesverdriet troosten en Peggy probeert vleesetende plant

Heleen moet haar zoon met liefdesverdriet troosten en Peggy probeert vleesetende planten aan de vleesvervangers te krijgen. Serah staat in de keuken van een pannenkoekenrestaurant waar in razend tempo honderden pannenkoeken per uur worden gebakken. Planten die vlees eten vangen zelf een insect. In Plantastisch ontdekt Janouk hoe die plant dat doet. En kan je verdrinken in drijfzand? Nee of Ja?



FORMULA 1
FORMULA 1: Who Remembers When Liam Did This? 👀

Who remembers Liam Lawson's fabulous weekend in Singapore last year? For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>



PSV
PSV: De UEFA Champions League is terug in Eindhoven 🌟

De voorbeschouwing op PSV - Sporting CP. ►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="https://psv.media/2KXaA6m ►Turn">Klik hier</a> on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: <a target="_blank" href="http://twitter.com/psv">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/psv Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/psv">Klik hier</a> Snapchat: <a target="_blank" href="https://www.snapchat.com/add/psv TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@psv">Klik hier</a>



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 234

Contactgegevens politiemedewerkers gehackt: agenten bang voor doxing * Het gaat niet goed de Europese batterij-industrie en dat is een probleem * 'Goed dat er debat komt over gevaar van elektronica uit landen als China' * Klimaatverandering heeft ook gevolgen voor Aruba, Bonaire en Curaçao



Expeditie Nederland
Expeditie Nederland: Afl. 27

Diep in de regio blijken mensen er hobby's op na te houden die niet bepaald doorsnee zijn. Van supermarktliefhebbers tot zeemeerminnen en verzamelingen met een boodschap; het zijn vaak uit de hand gelopen hobby's die ook behoorlijk wat tijd in beslag nemen. Petra's alter ego is 'de Rotterdamse zeemeermin'. Ze betovert kinderen en volwassenen met haar glimmende zeemeerminstaart.



MasterChef Australië
MasterChef Australië

Koning van de zee, Rick Stein, is er en de koks zijn dolenthousiast om voor zo&#39;n icoon te koken. Gedurende twee rondes staan ​​er zeevruchten op het menu. In de eerste ronde krijgen ze een half uur om een rauw gerecht te maken. Wie doorgaat naar de tweede ronde, krijgt nog eens 75 minuten om een hoofdgerecht van vis met twee bijgerechten te maken. Voor een van de vier koks is dit de laatste keer in de keuken.



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Willem Engel en Jeroen Pols - Weekoverzicht #39 2024

Tweede Kamer stemt in met verbod op contanten boven de 3000 euro?! Jeroen en Willem bespreken met scherpte de klucht die tegenwoordig voor politiek door moet gaan. Het zogeheten Pact for the Future blijkt niets meer dan een glanzende façade voor achterkamertjesakkoorden en verloren vrijheden. Uit onthullende WOO-stukken komt keihard naar voren dat de veiligheidssignalering en vergunningverlening rondom de injecties vanaf het begin doorgestoken kaart was – een grootschalig bedrog dat schaamteloos wordt genegeerd. De surveillance staat draait intussen op volle toeren, met nieuwe maatregelen die nog verder inbreken op de privacy van burgers. En nu de Nordstream-pijplijn door Oekraïne is opgeblazen, wordt het plots geen essentiële infrastructuur meer voor Nederland. Schoof, trouw aan en onderdeel van het establishment, roept ondertussen op tot eenheid en steun voor zowel Oekraïne als Israël, alsof het een gezamenlijke strijd zou zijn. De absurde logica van de nieuwe klimaatpolitiek blijkt ook uit de constatering dat het uitblijven van orkanen nu wordt gezien als een ramp voor Afrika – alsof de natuur altijd voorspelbaar en beheersbaar zou moeten zijn. Minister Yesilgöz gooit olie op het vuur door 'watermeloenen' (groen van buiten, rood van binnen) te beschuldigen van antisemitisme, terwijl het demonstratierecht verder ingeperkt moet worden. Dit alles onder het mom van veiligheid, terwijl de werkelijke dreiging al tijden van binnenuit komt. Kortom, wederom een bomvolle uitzending! --- Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! <a target="_blank" href="https://www.cafeweltschmerz.nl/maandelijks-doneren/ Wil">Klik hier</a> je meer video's bekijken en op de hoogte blijven via onze nieuwsbrief? Ga dan naar: <a target="_blank" href="https://www.cafeweltschmerz.nl/videos/ Wil">Klik hier</a> je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



Waku Waku
Waku Waku: Afl. 6

Deze week met Roxanne Kwant, Dennis Weening, Anne-Mar Zwart en Joel Muaka (Ta Joela).





NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 195

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 196

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Brugklas
Brugklas: Afl. 21

Amir loopt een blauwtje bij de knappe Milou en besluit keihard aan zijn lichaam te werken. Wat hem bijna fataal wordt, denkt hij.



Gio
Gio: IK KAN GEEN AFSCHEID NEMEN VAN DIT HUIS..😭

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: <a target="_blank" href="http://www.gioxl.nl -">Klik hier</a> Abonneer voor meer plezier: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerGXL ♦">Klik hier</a> Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/gio/ ♦">Klik hier</a> Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



Zentijd
Zentijd: Afl. 32

In deze yogales helpt docent Djilani je het denken uit te zetten en meer te voelen. De les begint met een paar uitdagende yogahoudingen, daarna wordt het tijd om je hart te laten spreken en diep te ontspannen. Voor deze les heb je twee meditatiekussens of gewone kussens nodig en twee yogablokken. Geen yogablokken? Je kan de houdingen ook zonder yogablokken doen.



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 126

Duco Bauwens en Edwin van den Dungen hebben samen een boek geschreven. Doel van het boek: Tips en tricks voor een lang en fit leven. * Fernande van Tets geeft een update over het conflict tussen Israël en Libanon. * In de vierdelige serie Nederland, Waterland, Vogelland neemt Arjan Dwarshuis ons mee op vogelsafari door het hele land. * De cast van Onze Jordaan treedt op.



NOS Journaal in Makkelijke Taal
NOS Journaal in Makkelijke Taal: Afl. 16

Journaal in makkelijke taal met extra uitleg en in een rustig tempo. Met het laatste nieuws en het weer.



MAX Ouderenjournaal
MAX Ouderenjournaal: Afl. 3

Waar ontmoet je nieuwe vrienden? Bij de supermarkt! Fred en Erik, beiden zeventigers, waren allebei niet op zoek. Toch raakten ze aan de praat en werden vrienden. Henny voelde zich door de overgang uitgeblust en eenzaam. Tot ze ging linedancen. Nu danst ze wekelijks met een groep vrouwen en maakt ze filmpjes zodat er thuis ook doorgedanst kan worden.



vThorben
vThorben: Hypercharge Op Mijn GRATIS Nieuwe Account!

Bedankt voor het kijken naar Hypercharge Op Mijn GRATIS Nieuwe Account! Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: <a target="_blank" href="https://instagram.com/vthorben Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://twitter.com/vThorben">Klik hier</a>



Nienke Plas
FRENKY KRIJGT EEN SURPRISE PARTY VOOR ZIJN BIGI JARI #411 By Nienke Plas

ENJOY MI BOYY ❤💙🧡 Beloning supermooi geregeld!! Thanks to Christal van Nsprations! <a target="_blank" href="https://nsprations.nl en">Klik hier</a> thanks to Ameezing voor de luxe soft play speeltoestellen: <a target="_blank" href="https://www.ameezing-events.nl/">Klik hier</a> Vanaf oktober ga ik try-outen voor m'n nieuwe voorstelling genaamd: 'Medeplichtig'. Voor tickets ga naar: <a target="_blank" href="https://www.nienkeplas.com/theater-voorstellingen/ TopNotch">Klik hier</a> muziek: Poke - Lekker he (instrumental) Sef - Excusez Moi



Soep, sores en soelaas
Soep, sores en soelaas: Afl. 9

Bert ontmoet Rijk. Hij werkt in de houtzagerij van het workcenter en zit al een tijd in een scootmobiel, nadat hij zes hersenbloedingen heeft gehad. Doordat hij vroeger een eigen aannemersbedrijf heeft gehad, vindt hij het fijn om technisch bezig te blijven en onder de mensen te zijn. In het verleden zijn er een aantal dingen niet goed gegaan rondom de opvoeding van zijn zoon. Hierdoor heeft Rijk hem heel lang niet gezien. Rijks grootste wens is dan ook om weer contact te hebben met zijn zoon Jesse en te werken aan het herstel van hun relatie. Bert trekt de stoute schoenen aan en doet zijn best om dit voor elkaar te krijgen.



Podium Dans
Podium Dans: Afl. 4

Faizah Grootens is geboren en getogen op Curaçao. Ze verhuisde op haar achttiende naar Nederland, waar ze afstudeerde aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Ze vervolgde haar opleiding aan het Instituto Superior de Arte in Havana in Cuba. Die verschillende culturele invloeden komen terug in haar sensitieve en ritmische choreografieën. Afgelopen jaar ontving Faizah Grootens de Leo Spreksel Award, de aanmoedigingsprijs voor aanstormend choreografietalent.



Coop Troop
Coop Troop: Afl. 33

Esther de kameleon wil heel graag een Trooper worden, maar straat iedereen in de weg. Werken als team blijkt nog niet mee te vallen...



AZ Alkmaar
AZ Alkmaar: AZ - FC Utrecht // Highlights

✅ Abonneer je op het YouTube-kanaal van AZ! <a target="_blank" href="http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=aztv ✍">Klik hier</a> Volg AZ ook via: 📲 Facebook | <a target="_blank" href="http://www.facebook.com/azalkmaar 📲">Klik hier</a> Twitter | <a target="_blank" href="http://www.twitter.com/azalkmaar 📲">Klik hier</a> Instagram | <a target="_blank" href="http://www.instagram.com/azalkmaar 📲">Klik hier</a> TikTok | <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@azalkmaar 📲">Klik hier</a> AZ Vrouwen | <a target="_blank" href="http://www.instagram.com/azalkmaarv">Klik hier</a>



PSV
HIGHLIGHTS | Een spannende wedstrijd op PSV Campus De Herdgang 🔥

De samenvatting van PSV O19 - FC TWENTE/HERACLES O19. ►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="https://psv.media/2KXaA6m ►Turn">Klik hier</a> on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: <a target="_blank" href="http://twitter.com/psv">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/psv Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/psv">Klik hier</a> Snapchat: <a target="_blank" href="https://www.snapchat.com/add/psv TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@psv">Klik hier</a>



Feyenoord
Highlights | Feyenoord V1 - AZ | Azerion Vrouwen Eredivisie 2024-2025

Feyenoord V1 is het nieuwe seizoen begonnen met een gelijkspel. Op Varkenoord eindigde de wedstrijd tegen AZ zondagmiddag in 1-1. Maruschka Waldus nam het Feyenoord-doelpunt voor haar rekening. ABONNEER ▶️ <a target="_blank" href="http://bit.ly/FRabonneer 🛍">Klik hier</a> Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: <a target="_blank" href="https://fanshop.feyenoord.nl/ 🔴">Klik hier</a> ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: <a target="_blank" href="https://go.feyenoord.nl/youtube-one ▶️">Klik hier</a> Instagram: <a target="_blank" href="http://instagram.com/feyenoordv1 ▶️">Klik hier</a> TikTok: <a target="_blank" href="https://TikTok.com/@Feyenoordv1 ▶️">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> X: <a target="_blank" href="http://twitter.com/feyenoordv1 ▶️">Klik hier</a> Threads: <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@feyenoord ▶️">Klik hier</a> WhatsApp-kanaal: <a target="_blank" href="https://www.whatsapp.com/channel/0029Va8ruf8EKyZFELNlwm34">Klik hier</a>





MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 121

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.





Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



PSV
PSV: HIGHLIGHTS | Renate en Joëlle zijn on fire! 🔥

De samenvatting van de eerste Azerion Vrouwen Eredivisie wedstrijd van het seizoen 2024/2025! 📽️ ►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="https://psv.media/2KXaA6m ►Turn">Klik hier</a> on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: <a target="_blank" href="http://twitter.com/psv">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/psv Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/psv">Klik hier</a> Snapchat: <a target="_blank" href="https://www.snapchat.com/add/psv TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@psv">Klik hier</a>



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Afl. 21

Te gast zijn Jet Berkhout, Eddie van Marum, Jean Dohmen, Leonard Ornstein, Erik de Zwart en Marianne Timmer. Met hen hebben we het over Beethoven, het herstel van Groningen, oktober stakingsmaand, presentatie Mark Rutte NAVO, eerbetoon Golden Earring en het stijgende cijfer vallende ouderen.



Feyenoord
Highlights | N.E.C. - Feyenoord | Eredivisie 2024-2025

Key highlights van de competitiewedstrijd van Feyenoord uit tegen N.E.C. in speelronde 7 van de Eredivisie. Meer video's vind je in de Matchday Collection op Feyenoord ONE. ABONNEER ▶️ <a target="_blank" href="http://bit.ly/FRabonneer 🛍">Klik hier</a> Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: <a target="_blank" href="https://fanshop.feyenoord.nl/ 🔴">Klik hier</a> ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: <a target="_blank" href="https://go.feyenoord.nl/youtube-one ▶️">Klik hier</a> Instagram: <a target="_blank" href="http://instagram.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> TikTok: <a target="_blank" href="https://TikTok.com/@Feyenoord ▶️">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> X: <a target="_blank" href="http://twitter.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> Threads: <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@feyenoord ▶️">Klik hier</a> WhatsApp-kanaal: <a target="_blank" href="https://www.whatsapp.com/channel/0029Va8ruf8EKyZFELNlwm34">Klik hier</a>





Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 77

Buurman Ron weet het zeker, hij voelt zich het meest thuis in de zeppelin. En als je je thuis voelt, dan gedraag je je uiteraard ook net als thuis. Maar is Fenna daar wel zo blij mee? Fenna zingt het lied 'Bij mij thuis'. Hoe het is als je ouders gescheiden zijn, horen we van kinderen die het hebben meegemaakt. Ook is er een baby op bezoek, hoe is het om een klein kindje te verzorgen?



AFC Ajax
AFC Ajax: Goal of the Month by Lily Yohannes? 😳| Highlights Ajax Vrouwen - PEC | Azerion Vrouwen Ere

De samenvatting van het duel tussen de Ajax Vrouwen en PEC Zwolle in de Azerion Vrouwen Eredivisie. #AjaxVrouwen ►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="http://ajax.ms/subscribe ►FOLLOW">Klik hier</a> US Website: <a target="_blank" href="https://www.ajax.nl Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://twitter.com/afcajax Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/afcajax Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/afcajax TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@afcajax BeReal:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://bere.al/afcajax Threads:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@afcajax">Klik hier</a>



Kindertijd
Kindertijd: Afl. 38

In Huttendorp volgen we vier kleuters die zelf, met een beetje hulp, van pallets een houten hut bouwen. Jaydi, Daan, Nova en Thomas gaan hutten bouwen in het Huttendorp. Ze zijn ervoor het eerst. Jaydi bouwt in land rood, Daan in roze, Nova is ingedeeld in land geel en Thomas in groen. Vandaag is de eerste dag in het Huttendorp, dus er wordt volop geklust.



Het Muizenhuis
Het Muizenhuis: Afl. 41

Sam en Julia krijgen een mand vol kaassterren van mevrouw Bakker. Tonio, Ella en Ben vinden dat ze die moeten delen. Meneer Humeur bedenkt een spel om de vrede te bewaren.



Heracles Almelo
Heracles Almelo: Al 25 jaar #OnsThuis | Henk Vos: "Al sinds 1946 lid van de club"

Abonneer op ons YouTube-kanaal via <a target="_blank" href="http://bit.ly/2AMvIuk">Klik hier</a> Volg Heracles Almelo ook op: <a target="_blank" href="https://www.heracles.nl">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/heraclesalmelo https://www.twitter.com/heraclesalmelo https://www.facebook.com/HeraclesAlmelo">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.TikTok.com/@heraclesalmelo">Klik hier</a> 📲 En de Heracles Almelo App



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 273

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 39

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.







De kist
De Kist: Afl. 13

Haar verjaardag viert Nazmiye Oral samen met Kefah door hardop na te denken over de eindigheid en de kunst van doorzetten. Haar herinneringen variëren van de stilgeboorte van haar broertje tot het verlies van haar vader, wat diepe indrukken op haar heeft achtergelaten. Ondanks het verdriet en de strijd leert ze nu om door te zetten zonder amok te maken. In gesprek met Kefah benadrukt Oral de kracht van kiezen en het volgen van je ware bestemming.



Heracles Almelo
Heracles Almelo - sc Heerenveen | 27-09-2024 | Samenvatting

Abonneer op ons YouTube-kanaal via <a target="_blank" href="http://bit.ly/2AMvIuk">Klik hier</a> Volg Heracles Almelo ook op: <a target="_blank" href="https://www.heracles.nl">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/heraclesalmelo https://www.twitter.com/heraclesalmelo https://www.facebook.com/HeraclesAlmelo">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.TikTok.com/@heraclesalmelo">Klik hier</a> 📲 En de Heracles Almelo App